Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Wizards of Waverly Place: The Movie (2009) - Dublat

Filmul este dublat in Romana !


   Filmul urmareste familia Russo, la fel ca in serialul cu acelasi nume, care se pregateste de o vacanta in Caraibe, acolo unde s-au cunoscut pentru prima data Jerry si Theresa. Aceasta aventura o supara pe Alex deoarece trebuie sa isi petreaca timpul alaturi de parintii ei in calatorie si o determina sa faca o vraja de a inversa soarta parintilor ei, facandu-i sa nu se mai indragosteasca unul de celalalt punandu-se o intrebare existentiala pentru familia Russo. Pentru a rupe vraja, Alex si Justin trebuie sa caute prin jungla o piatra foarte puternica numita “Piatra Viselor” in timp ce Max se chinuie sa isi faca parintii sa se indragosteasca din nou.
                    



 
         

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place ceea ce face sau continutul blogului, nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

 
Termeni şi Condiţii
Link exchange: m1ha1 Xerom Zone Community Ciprian seriale online StiRi MondEne Emme Jocuri Online Ioana Radu


eXTReMe Tracker
Free PageRank Checker