Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Jack Piratul cel Teribil

Dublat in Ro
     Scris de Bill Kopp, realizatorul episoadelor de inceput ale serialului "Familia Simpson", serialul de animatie de fata prezinta pe un pirat pe nume Jack, al carui suprem tel in viata este gasirea unei comori fabuloase. Piratul Jack cel teribil este cel mai trasnit pirat care s-a aventurat vreodata pe marile nesfarsite si care isi petrece cea mai mare parte a timpului incercand sa evite necazurile sau iesind in cele mai ciudate moduri din situatii extrem de complicate.

     In goana sa dupa comoara, piratul este ajutat de secundul sau credincios, Snuck, un sobolan. In cautarile lor ei intalnesc personale care le pun bete in roate precum Piratul Flash si Haremul sau de Piratese criminale si mai ales Piratul Jean Claude de Bill, cunoscut ca fiind piratul cel mai periculos, cel mai crud,mai chipes si mai manierat din lume. Dar intalnesc si prieteni care ii ajuta, cum sunt Chuck, imitatia de crab, si mai ales Toulusse, canisul roz zburator. Finalul fiecarui episod este imprevizibil, Jack reusind sa scape din situatii aparent fara speranta.
          




Jack Piratul cel Teribil  -  Lista Episoadelor

*********************************
Descarcă episoade
*********************************

  Episoadele 1-13 - Megaupload  -  Hotfiles  MultiUpload  -  myUplBox
Episoadele 14-23 - Megaupload  -  Hotfiles  MultiUpload  -  myUplBox

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place ceea ce face sau continutul blogului, nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

 
Termeni şi Condiţii
Link exchange: m1ha1 Xerom Zone Community Ciprian seriale online StiRi MondEne Emme Jocuri Online Ioana Radu


eXTReMe Tracker
Free PageRank Checker