Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Basilisk

Multumim echipei Storm Riders Subs pentru subtitrari.

    Pe la sfarsitul perioadei japoneze Azuchi-Momoyama (1568 - 1603), doua clanuri rivale, Iga Tsubagakure si Kouga Manjidani, se afla intr-un razboi sangeros ce dureaza de cateva decenii. Razboiul inceteaza cand primul Hattori Hanzo reuseste in formarea pacii dintre cele doua clanuri angajandule in serviciul lui Tokugawa Ieyasu (cel care va deveni shogun), dar totusi cele doua continua sa se urasca. Mai tarziu, in anul 1614, Ieyasu se retrage de la putere (dar ramane influent in cadrul conducerii) lasandui locul fiului sau Hidetada. Dar la scurt timp dupa, se iveste o disputa in privinta succesiunii, care dintre cei doi nepoti a lui Ieyasu (Takechiyo, care era mai mare dar prost si Kunichiyo, care era destept dar mai tanar) il va succede la putere pe Hidetada, disputa care separa shogunatul in doua. Inainte ca disputa sa scape de sub control, Ieyasu decide ca pacea dintre Kouga si Iga sa fie anulata si ordona celor doua clanuri sa trimita fiecare 10 luptatori dintre cei mai buni pt a intra intr-o confruntare pe viata si pe moarte, fiecare clan reprezetand una dintre cele doua factiuni, dar fara ca ele sa fie constiente de miza adevarata. Numele celor 20 de luptatori vor fi trecute pe doua scrolluri identice, cu scopul de a fii taiate cu sange dupa moarte, iar clanul care va reusi sai omoare pe cei 10 alesi din celalalt clan va fi declarat invingator si va primi favoruri timp de 1000 ani, in timp ce nepotul pe care il reprezenta va fi proclamat unicul mostenitor al Shogunatului. Din cauza pacii instaurata de primu Hattori Hanzo, cele doua clanuri nu sau mai luptat de zeci de ani iar cand pacea este rupta ele pornesc la razboi cu toata forta si ura. Dar nu toti cei implicati doresc sa se lupte, inainte de aparitia conflictului de succesiune, intre cei doi tineri mostenitori la conducerea clanurilor (Gennosuke si Oboro) sa aranjat o casatorie cu scopul ca unirea dintre cei doi sa dizolve ura dintre cele doua clanuri.
     Obligati de inprejurari, cei doi indragostiti, trebuie sa aleaga intre persoana iubita si clanul, familia de care apartin.
       




Basilisk - Lista episoadelor

*********************************
Descarcă episoade
*********************************


  Episoadele 1-10 - Megaupload  -  Hotfiles  -  MultiUpload  -  myUplBox
Episoadele 11-20 - Megaupload  -  Hotfiles  -  MultiUpload  -  myUplBox
Episoadele 21-24 - Megaupload  -  Hotfiles  -  MultiUpload  -  myUplBox

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place ceea ce face sau continutul blogului, nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

 
Termeni şi Condiţii
Link exchange: m1ha1 Xerom Zone Community Ciprian seriale online StiRi MondEne Emme Jocuri Online Ioana Radu


eXTReMe Tracker
Free PageRank Checker