Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Sharpay's Fabulous Adventure (2011) - Dublat

Filmul este dublat in Romana !


     Cat de fabulos trebuie sa fii pentru a reusi in New-York? O diva ambitioasa este pe cale sa afle… pe pielea ei! Ashley Tisdale straluceste in aceasta comedie captivanta. Dupa ce un cautator de talente o vede intr-o reprezentatie cu cainele sau Boi la o gala de caritate, Sharpay Evans (Tisdale) porneste spre luminile stralucitoare din New-York, convinsa ca faima si bogatia sunt garantate. Dar teatrul este o lume cainoasa, dupa cum va descoperi impreuna cu Boi, cand se confrunta cu proprietarul prefacut al unui catel rasfatat numit "Contesa" si cu o starleta intriganta de Broadway care va face orice pentru a zdrobi concurenta. Din fericire, Sharpay il intalneste pe Peyton (Austin Butler), un regizor student chipes, care o gaseste pe Sharpay aproape la fel de fascinanta pe cat se considera ea insasi. Presarata fiind cu distractie, moda si surprize fantastice, toata familia va aplauda frenetic Minunata aventura a lui Sharpay !
                    




 
         

1 comentarii:

filme online subtitrate spunea...

recomand acest film!

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place ceea ce face sau continutul blogului, nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

 
Termeni şi Condiţii
Link exchange: m1ha1 Xerom Zone Community Ciprian seriale online StiRi MondEne Emme Jocuri Online Ioana Radu


eXTReMe Tracker
Free PageRank Checker