Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Rango (2011) - Dublat

Filmul este dublat in Romana !


   Pînă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care îşi pune în gînd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă în eroul care odinioară doar îşi închipuia că este.

     Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avîndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western în care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele înduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie.
     Povestea începe cînd Rango, după o viaţă în care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat în deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge în orăşelul Dirt, care arată exact precum îi e numele. Acolo unde speră că se va pierde în peisaj, Rango se trezeşte imediat  că iese în evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sînt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cîini de preerie care jefuiesc bănci, şopîrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede în viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme în ceea ce, pînă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!
     Rango este primul film de animaţie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piraţii din Caraibe într-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon într-o legendă a Vestului Sălbatic, iar Johnny Depp intră în pielea acestui personaj cu grandoare şi îndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western  şi, împreună cu animatorii extrem de talentaţi de la ILM am reuşit să creăm un univers cinematografic unic, care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor şi cu întorsături de situaţie extrem de amuzante.”
         
    Paramount Pictures şi Nickelodeon Movies prezintă RANGO, o producţie A Blind Wink / GK, o animaţie realizată de Industrial Light & Magic.  Regia îi aparţine lui Gore Verbinski, iar scenariul, lui John Logan, bazat pe un story de John Logan, Gore Verbinski şi James Ward Byrkit.  Filmul e produs de Gore Verbinski, Graham King şi John B. Carls, iar Tim Headington este producător executiv.  Montajul este realizat de Craig Wood, iar coloana sonoră originală este compusă de Hans Zimmer.  Cei care dau voce personajelor sînt Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone şi Timothy Olyphant.
                    




 
         

3 comentarii:

filme online subtitrate spunea...

recomand!

Anonim spunea...

ma frate ce drq e asta ca nu merge dowloandat niciun film

dion spunea...

ma frate ce drq e asta ca nu merge dowloandat niciun film

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place ceea ce face sau continutul blogului, nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

 
Termeni şi Condiţii
Link exchange: m1ha1 Xerom Zone Community Ciprian seriale online StiRi MondEne Emme Jocuri Online Ioana Radu


eXTReMe Tracker
Free PageRank Checker